A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Осінь-щедра, радісна пора

Дата: 01.10.2021 07:30
Кількість переглядів: 151

Осінь-щедра, радісна пора

  За вікнами осінь... Золота пора року, що вражає багатством кольорів, плодів, фантастичним поєднанням фарб. Саме в цю пору року природа щедра на матеріали для виробів: осінні квіти, гірлянди з жовтого листя, грона горобини, овочі, фрукти, ягоди, шишки і т.д. Щорічно в нашому закладі проходить конкурс-виставка осінніх композицій «Осінь-щедра, радісна пора» серед здобувачів освіти.

  На виставці, яка відбулася 28.09.2019 по 30.09.2021 року, були представлені найрізноманітніші роботи: квіткові букети, вироби з природного матеріалу, композиції з овочів. Вражало різноманіття природного матеріалу й фантазія учасників. Активними учасниками були: Ковінько Альона, Шульга Богдан, Рєпін Тимур, Хілько Юрій – 2 кл., Захарченко Віталій – 4 кл., Яковенко Ангеліна, Коржов Михайло – 1 кл., Пилипенко Владислав, Гольченко Олена, Захарченко Таня – 8 кл.,Попович Софія - 5 кл., Копцева Вікторія – 4 кл., Ковтун Олексій – 5 кл., Валюх Софія, Якименко Поліна - 7 клас, а також вихованці докільного підрозділу: Захарченко Анна, Литвин Владислав, Цюх Анастасія, Яковенко Мілана, Попович Володимир.

  Дякуємо всім за участь у виставці та за свято, готуючись до якого можна проявити свої осінні фантазії, уміння в поробках з природного матеріалу та насолодитися золотими кольорами осені, запахом її дарів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень