A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Участь в обласному семінарі учителів фізики

Дата: 16.05.2021 08:56
Кількість переглядів: 209

ОБЛАСНИЙ ОНЛАЙН-СЕМІНАР УЧИТЕЛІВ ФІЗИКИ

 Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2021 рік, 13 травня відбувся обласний онлайн-семінар «Готуємося до реалізації Державного стандарту базової загальної середньої освіти: інформаційно-комунікаційні технології на уроках фізики» для вчителів фізики закладів загальної середньої освіти області.

  Під час проведення заходу Карпуша В.М., методист з фізики та астрономії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ СОІППО, зробила огляд вимог нового Державного стандарту базової середньої освіти щодо опрацювання, систематизації й представлення інформації природничого змісту здобувачами освіти та методичних прийомів формування інформаційно-комунікаційної компетентності, засобами ІКТ; умінь і навичок роботи з текстами природничого змісту.

  Черненко О.П., методист з інформатики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ СОІППО, розповіла про можливості та ризики взаємодії у віртуальному просторі, ознайомила з етапами розвитку вмінь і формування навичок в учнів щодо використання засобів цифрових технологій на уроках інформатики.

  Муха А.П., учитель фізики Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 15 Сумської міської ради, поділилася досвідом формування навичок опрацювання інформації інтегрованого змісту учнями 7-9 класів.

  Лук’янова М.Ф., учитель фізики Шосткинської гімназії Шосткинської міської ради, розкрила питання використання симуляцій з фізики як засобів формування наукового світогляду в здобувачів базової середньої освіти.

  Дрозденко С.І., учитель фізики Саївського навчально-виховного комплексу: Саївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – Саївський дошкільний навчальний заклад Синівської сільської ради, поділився досвідом формування вмінь та навичок у здобувачів базової середньої освіти щодо перетворення наукової інформації з фізики, представленої у різних формах.

  Охременко Н.О., учитель фізики Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Свеської селищної ради, зосередила увагу на особливостях використання ІКТ у проєктній діяльності учнів з фізики.

 За результатами обласного онлайн-семінару вчителям фізики надано методичні рекомендації.

 

За матеріалами сайту СОІППО

http://www.soippo.edu.ua/index.php/4347-oblasnij-onlajn-seminar-uchiteliv-fiziki-3

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень