A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

«Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього»

Дата: 19.10.2020 09:32
Кількість переглядів: 509

«Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього» - під таким девізом пройшов тиждень історії для здобувачів освіти Саївського НВК. Учителем МОРДВЯНИК В.  проведені такі заходи:

  • «Весела вікторина про рідну Україну» (6-7 кл). Учасники змагалися у відгадуванні загадок, співали веселих українських пісень,  «заплітали» у вінок рослини-символи.

Результат: між командами різниця - усього 4 бали. Але переможених немає. Тому що перемогли дружба, цікавість, гарний настрій та набуті знання про нашу Україну.

  • Гра «Я люблю Україну» (8-11 кл.) Команда «Синіх» і команда «Жовтих» демонстрували свої знання з історії українського козацтва, української мови та літератури, традицій рідного краю. У музичних раундах відгадували українську пісню. Капітанам команд треба було назвати відомих українських діячів минулого й сучасного життя. Інтелектуальна гра «Я люблю Україну» пройшла весело та цікаво. Перемога на боці «Жовтих» з рахунком  48 балів.
  • Конкурс електронних презентацій «Чарівна й магічна цифра 7». У номінації «Сім чудес Сумщини» І місце посіла Валюх Софія, учениця 6 класу, а ІІ місце поділили між собою Мордвяник Тамара (10 клас) та Якименко Поліна (6 клас). У номінації «Сім чудес села Саї» єдиним учасником і переможцем є учениця 7 класу Гольченко Олена. Усі учасники отримали заохочувальні призи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень