A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Зупинимо насилля разом

Дата: 10.12.2022 10:51
Кількість переглядів: 88

 

  Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. У Саївському ліцеї акція стартувала 25 листопада в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок, яка розпочалася із години спілкування «Ми різні, але ми рівні». Разом  молодші школярі та дошкільники організували флешмоб «Наші пальчики проти насильства» та створили плакат «Світ без насильства». До проведення заходів  долучилися вчителі початкової школи Харченко Л.  та Валюх О.,  практичний психолог Яковенко Л. та соціальний педагог Швидка С. .

  Із здобувачами освіти проведено ряд бесід, присвячених вирішенню конфліктів, запобіганню торгівлі людьми та протистоянню насильству над дітьми з боку дорослих. Старшокласники спільно з класним керівником Дрозденком С. активно працювали над створенням відео-ролику «Ми за життя без насильства». У закладі  також відбулася профілактична загальношкільна акція «Синя стрічка – проти насильства»,що символізує синці на дитячому тілі та водночас синій колір служить постійним нагадуванням про те, що необхідно боротися з насиллям.

  Проведені заходи стали приводом для аналізу власних дій та вчинків, сприяли вихованню людяності, відповідальності, поваги до гіднності іншої людини.

 


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень