A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївська гімназія
Синівської сільської ради Сумської області

Учитель у пам’яті своїх учнів

Дата: 18.09.2023 11:03
Кількість переглядів: 41

Учитель у пам’яті своїх учнів

  Суботнього вересневого дня на стадіоні Саївського ліцею відбувся турнір з міні-футболу  «Кубок пам’яті Василя Олексійовича Роспопа». З вітальними словами до присутніх звернувся голова Синівської сільської ради Олег ТИХОНЕНКО. Очільник громади подякував ЗСУ за можливість проведення заходу. Хвилиною мовчання вшанували загиблих у війні за цілісність території.

  А потім – матчі… У них взяли участь  команди з Липової Долини, села Василівка Роменського району та вихованці  вчителя  фізичної культури Василя Олексійовича РОСПОПА. До речі,  колишні учні, завзяті футболісти, яким за шістдесят років,  з’їхалися з різних куточків  України: Полтави, Києва, Харкова, Кривого Рогу, Сум, Лебедина… Гра відбувалася в напруженій, цікавій обстановці, і вихованці Василя Олексійовича вибороли ІІ місце.  Команди  та кращі гравці нагороджені грамотами та грошовими преміями. 

  Такі турніри виховують у підростаючого покоління  бажання  займатися спортом, вшановувати пам'ять наставників та мати завжди гарну фізичну підготовку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень