A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Добро врятує світ!

Дата: 17.02.2023 11:39
Кількість переглядів: 85

 

  17 лютого  в усьому світі відзначають День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day). Вперше його запровадили в американському місті Денвері ще 1995-го, проте з кожним роком це свято набуває все більшої популярності та заохочує всіх робити спонтанні добрі справи. Дослідження показують, що добрі справи і допомога іншим мають безліч переваг для психічного та фізичного здоров’я.

   Життя дано на добрі справи - говорить народна мудрість. І тому саме в цей день, для того щоб малята не забули про таку рису характеру, як доброта з вихованцями дошкільного підрозділу було проведено виховний захід "Де живе доро". Під час проведення заходу діти грали в ігри " В якому вчинку живе добро", "Скринька добрих справ" ," Квітка доброти", "Скажи комплімент товаришеві" та виготовили листівки  "Сердечка  доброти"

  Здобувачі освіти Саївського ліцею  сьогодні стали активними учасниками заходу до Всесвітнього дня спонтанного прояву доброти. Під час заходу діти розмірковували на тему «Що таке доброта?», з’ясовували яка її цінність, але були одностайні відносно того, що найпростішим виявом доброти є  ставлення до оточуючих. Мова йшла як про добре слово, просту і не дуже допомогу, підтримку, мотиваційні слова, милі бесіди і приємні зустрічі. Увага, щирість — чи не головні й обов’язкові риси цього дня.

 Наприкінці заходу діти пригадували які гарні справи вони зробили протягом дня, «складали» їх у «Скриню добрих справ»  та наголосили на тому, що спонтанні добрі вчинки можна робити не лише сьогодні, а усі 365 днів на рік.  І закликали всіх: «Проявіть фантазію і не соромтеся робити світ кращим!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень