A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївська гімназія
Синівської сільської ради Сумської області

З Днем вчителя!

Дата: 29.09.2023 11:46
Кількість переглядів: 58

 Фото без опису

  За традицією із професійним святом вітають вчителів у першу неділю жовтня. Тож вітаємо наших улюблених вчителів! Чудових людей, які присвятили свою роботу, все своє життя, подарували нам не тільки знання, а й свою любов. Ваша робота – це не просто праця – це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякуємо вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність і велике терпіння. Бажаємо вам щастя і здоров'я, незгасного запалу і пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління.
  Нехай кожен успіх будь-якого з учнів буде гордістю для Вашого серця, нехай кожен урок, даний Вами, дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але і віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та силу прагнення до них. Залишайтеся мудрим і добрим, тямовитим і обізнаним, цікавим і чудовим учителем, на життєвій дорозі якого горять вогні удачі, щастя і любові.
  Привітали своїх педагогів  у Саївському ліцеї. Здобувачі освіти провели день самоврядування та підготували святковий концерт. Святкове вбрання, аромат квітів, кульки, навколо лунає святкова музика й всюди панує святковий піднесений настрій. Усі зібралися разом для того, щоб привітати улюблених педагогів. Дякували за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Бажали міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!

  У переддень професійного свята працівники нашого закладу привітали вчителів, які нині на заслуженому відпочинку. Це люди, які виховали не одне покоління в нашому селі. Вони сіяли в серця і душі, своїх дітей Добре, Розумне, Вічне. Миру Всім злагоди, здоров'я, добра.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

                  Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень