A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

З Днем вчителя!

Дата: 29.09.2023 11:46
Кількість переглядів: 39

 

  За традицією із професійним святом вітають вчителів у першу неділю жовтня. Тож вітаємо наших улюблених вчителів! Чудових людей, які присвятили свою роботу, все своє життя, подарували нам не тільки знання, а й свою любов. Ваша робота – це не просто праця – це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякуємо вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність і велике терпіння. Бажаємо вам щастя і здоров'я, незгасного запалу і пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління.
  Нехай кожен успіх будь-якого з учнів буде гордістю для Вашого серця, нехай кожен урок, даний Вами, дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але і віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та силу прагнення до них. Залишайтеся мудрим і добрим, тямовитим і обізнаним, цікавим і чудовим учителем, на життєвій дорозі якого горять вогні удачі, щастя і любові.
  Привітали своїх педагогів  у Саївському ліцеї. Здобувачі освіти провели день самоврядування та підготували святковий концерт. Святкове вбрання, аромат квітів, кульки, навколо лунає святкова музика й всюди панує святковий піднесений настрій. Усі зібралися разом для того, щоб привітати улюблених педагогів. Дякували за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Бажали міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!

  У переддень професійного свята працівники нашого закладу привітали вчителів, які нині на заслуженому відпочинку. Це люди, які виховали не одне покоління в нашому селі. Вони сіяли в серця і душі, своїх дітей Добре, Розумне, Вічне. Миру Всім злагоди, здоров'я, добра.

                  


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень