A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївська гімназія
Синівської сільської ради Сумської області

Твій рух – безпечний рух

Дата: 19.05.2024 12:20
Кількість переглядів: 24

Твій рух – безпечний рух

 

  Кожна дитина почуває себе в безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти в тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

  З 13 по 17 травня в закладі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях села, дорогах, у транспорті. У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи: онлайн-тест «Як добре  ти знаєш правила дорожнього руху?»урок БДР «Безпечна дорога додому»гра «Дорожні знаки –наші друзі», бесіда з елементами вікторини «Правила дорожнього знай – життя  та здоров’я зберігай», перегляд презентації «Безпека на дорозі – безпека життя», бесіда «Твій друг – безпечний рух», рольова гра « Велосипед –це також  транспортний засіб».

 Здобувачі освіти 4 класу зустрілися  з поліцейським офіцером громади, капітаном поліції  Сергієм РИБКОЮ  та спеціалістом із безпеки в освітньому середовищі  Наталією КАРПЕЦЬ, які дали  школярам    корисні поради, як запобігти нещасним випадкам  на дорозі. А також акцентували увагу на тому, що учасники дорожнього руху зобов’язані знати й неухильно виконувати вимоги правил дорожнього руху.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень