A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Всесвітній день води

Дата: 22.03.2023 14:06
Кількість переглядів: 118

 

  22 березня -  Всесвітній день води.  Головне завдання цього дня - нагадати кожному жителю про  важливість водних ресурсів для підтримання життя на Землі.

 У дошкільному підрозділі Саївського ліцею до Всесвітнього дня води, який відзначають 22 березня було проведено комплексне заняття "Вода - символ життя". Під час заняття дошкільнята  грали в ігри " Кому потрібна вода?", " Де ми зустрічаємо воду і як її використовуємо?", під час дослідницької діяльності познайомилися з властивостями води, а на завершення заняття виготовили аплікацію "Колообіг води в природі". Цим ми хочемо привернути увагу до проблеми якості питної води, необхідність охорони водних ресурсів та їх раціонального використання.

  Саме тому, сьогодні, з метою розширення уявлень учнів про роль води в природі та житті людини, поглиблення знаннь про водні ресурси, виховання бережливого ставлення до природних ресурсів, у Саївському ліцеї була проведена вікторина «Що ми знаємо про воду?», здобувачі освіти переглянули презентацію «Вода – найцінніший скарб для планети», взяли участь у конкурсах, розгадували загадки про воду, склали пам’ятку «Збереження водних багатств».

 

​​​​​​

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень