A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Вітання матусям і бабусям

Дата: 12.05.2023 15:24
Кількість переглядів: 53

 

 Мама - найдорожча людина в житті кожної людини, яка завжди підтримуватиме свою дитину, скільки б їй не було років. Мамі присвячене щорічне свято День матері, яке в Україні відзначають у другу неділю травня. 

  У дошкільному підрозділі Саївського ліцею відбулося родинне свято. Діти подарували своїм мамам подарунки, які виготовили своїми маленькими руками, слова ніжності і подяки, присвятили вірші та пісні.
  Нехай серце кожної матусі буде зігріте ніжністю дітей.
  З Днем матері, любі наші матусі та бабусі!

 

  У другу неділю травня в українських родинах відзначають найбільш зворушливе для кожного серця свято – День Матері, яке цьогоріч припадає на 14 травня. Це свято особливе, сповнене щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до жінки-матері. Немає любові вищої і жертовнішої за материнську, і не має нічого сильнішого за мамину молитву.

  В Україні цьогорічне свято особливе - обпалене війною... Але підкріплено великою внутрішньою силою та вірою кожної матусі, яка щоденно переймається майбутнім своїх дітей. Ці лихі часи неодмінно минуть. І чудове материнське свято буде сповнене тільки теплом і радістю.

 Зворушливе свято з нагоди Дня матері відбулося 12 травня у Саївському ліцеї. Учні 2 та 3 класів зібралися, щоб висловити свою любов і шану найдорожчій людині – рідній неньці, подякувати за любов і турботу, а також привітати всіх жінок і побажати їм здоров’я, щастя і Божого благословення.
 З дитячих вуст звучали найщиріші слова подяки матерям та бабусям. Протягом всього свята звучала його триєдина сутність: вшанування Божої Матері – Діви Марії, неньки України та рідної матусі.
  Дорогі жінки! Милі мами і бабусі! Вітаємо вас зі святом – Днем матері!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень