A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Тиждень протидії булінгу

Дата: 02.10.2023 16:13
Кількість переглядів: 36

 

 З метою забезпечення прав, свобод та інтересів молоді, формування у здобувачів освіти здатності протистояти булінгу, навичок ненасильницької поведінки, побудови конструктивного діалогу, створення особистої мирної стратегії поведінки в конфлікті, запобігання насильству в учнівському середовищі з 25 вересня по 30 вересня пройшов Тиждень протидії булінгу, у рамках якого було проведено ряд просвітницько-профілактичних заходів.

  Для учнів початкової школи класними керівниками проведено бесіди “Запобігання насильству серед дітей”та “Правила безпечної поведінки”. Соціальний педагог Швидка С. Б. провела виховний захід “ Булінгу — НІ!”, а класні керівники спільно з соцільним педагогом та практичним психологом9 та11 класів провели години спілкування «Не давай булінгу шанс», під час яких презентували відеоролик «Викресли булінг з життя».

  У 5-7-х класах відбулися цікаві та змістовні виховні заходи на тему «Досить цькувати, давай товаришувати», також задіяно школярів до антибулінгової руханки від Анни Домніч «Вирішення конфліктів мирним шляхом», «Як уберегти себе від насильства». Практичним психологом школи Яковенко Л.С. проведено заняття з учнями 2 та 3 класів “Що таке булінг? Профілактика булінгу в учнівському середовищі”. Активними були діти 6,7 класів. У ході проведення квесту «Зупинимо булінг разом” учні спільно з Людмилою Сергіївною виготовили та розповсюдили серед учнів буклети «Все про булінг».

   Для старшокласників організували гру-квест «Кібер булінг. Агресія в Інтернеті».

 Тож знання, які здобувачі освіти отримали, допоможуть захистити себе і своїх друзів від булінгу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень