A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївська гімназія
Синівської сільської ради Сумської області

День Соборності України

Дата: 23.01.2023 16:46
Кількість переглядів: 104

 

До дня соборності країни в дошкільному підрозділі закладу було проведено ряд заходів з дітьми та батьками: бесіди, відеоперегляди, розваги, колективні роботи малюнки та аплікації.
   Розповіли малятам про історію виникнення свята Соборності, пригадали українські державні символи, національні пам'ятки України, пограли в українські народні ігри, виконували пісні про Україну. Цікавим було заняття «Україна єдина», під час якого діти ознайомилися з поняттями «єдина», «незалежна», закріпили знання про символи рідної держави.
  Не забули нагадати про цю подію і батькам: провели сімейний конкурс малюнків на тему Дня Соборності та Свободи України. 

  З нагоди Дня Соборності України та виховання в  школярів почуття патріотизму й гордості за свою державу в Саївському ліцеї були проведені тематичні  заходи. Учителями початкових класів - година спілкуванення «Україна калинова», для старшокласників - виховна година
«Тільки в єдності наша сила». У бібліотеці  закладу організована виставка «Соборна, вільна, неподільна» та проведений бібліотечний урок, на якому здобувачі освіти  поглибили знання про історію виникнення свята Соборності України та свободи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень