A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

День рукавиць та рукавичок

Дата: 06.12.2021 17:14
Кількість переглядів: 165

   Хоча цього свята немає в жодному календарі, але ми вирішили його відмітити, бо рукавиці та рукавички в нас завжди асоціюються із зимою та її забавами. І не важливо, різнокольорові чи однотонні, куплені чи зв’язані бабусею, головне, щоб  в них було тепло.

   Протягом дня малята побували  в гостях у «Рукавички», де розглядали їх, шукали спільне та відмінне, грали в гру «Знайди пару», розфарбовували ілюстрації до казки «Рукавичка».  Дошкільнята дізнавалися про те, коли з’явилися  перші рукавиці та рукавички, в чому різниця між ними, з яких матеріалів їх виготовляють, в яких професіях застосовують, з’ясовували значення рукавиць для людини.

 Із великою цікавістю пройшли мовні ігри «Яка в кого рукавичка?», «З якої професії рукавиця та рукавичка?», «З чого виготовлені?», «Знайди пару». А також діти вчилися  бережно ставитися до одягу.

  Насичений приємними подіями був сьогоднішній день у другокласників. Зранку   хлопчиків, як майбутніх захисників Вітчизни, привітали з Днем Збройних Сил України.

 Веселими були заходи, присвячені Дню Рукавички. Діти розфарбовували рукавички на папері улюбленими кольорами. Вони довідалися про історію виникнення рукавички. Малі школярики виявили особливі акторські таланти під час постановки казки-п'єси ''Рукавичка''. Веселими були ігри та забави з рукавичкою, де діти могли збадьоритися та повеселитися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень