A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

День Героїв Небесної сотні

Дата: 20.02.2023 17:15
Кількість переглядів: 108

 

  

  20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. Ще довго-довго, з покоління в покоління, будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014р.

  Вихованці дошкільного підрозділу віддали належну шану Героям Небесної Сотні.

  Під час заняття  «Янголи пам’яті» діти виготовили паперових янголяток,  як символів світла, добра і любові та пам'яті до юних героїв Майдану. Прослухали художні твори про Небесну Сотню зі збірочки « Героям слава».

 

  Із метою вшанування пам’яті громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України, завдяки яким було змінено хід історії нашої держави, 20 лютого 2023 у Саївському ліцеї для учнів 8-10 класу було проведено патріотичний урок до Дня Героїв Небесної Сотні “Герої, що стали ангелами”. Здобувачі освіти переглянули документальний фільм, присвячений подвигу Героїв Небесної Сотні .

  Також діти взяли участь в акції «Ангели пам’яті». 

  Паперові ангелики стали символом жахливих подій: смертей, розстрілів. Ангели все пам’ятають, пам’ятаємо і ми. Важливо не забувати такі страшні події, щоб вони не повторитися знову. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень