A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївська гімназія
Синівської сільської ради Сумської області

День Соборності України

Дата: 22.01.2024 17:32
Кількість переглядів: 62

 

  З нагоди Дня Соборності України та з метою виховання у дошкільнят та школярів почуття патріотизму і гордості за свою державу в закладі  були проведені тематичні заходи.
 День 22 січня в нашому навчальному закладі був доволі насиченим.

 У дошкільному підрозділі Саївського ліцею день пройшов цікаво та змістовно. З нагоди Дня Соборності України діти переглядали цікаві відео про Батьківщину, створили листівку-розфарбовку “Єдина Україна”, творчо працювали над аплікацією “Серце України”. Малята активно долучилися до складання пазлу "Карта України". Заходи були спрямовані на виховання любові та поваги до Батьківщини.

   Учнями та учителями проведно акцію «Тільки в єдності наша сила». Учні та педагоги, щоб підкреслити  значення  свята, одягнулися  у вишиванки та створили «Живий ланцюг єднання". Були проведені тематичні уроки та виховні години  «Як я знаю Україну?», "Від роду до роду слався, Україно!", «Ми – українці», «День Соборності України».

  Під час свята діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.
  Проведені заходи подарували розуміння того, що лише в єдності  та соборності  можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.


 


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень