A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Зустрічаємо Новий рік

Дата: 24.12.2021 17:38
Кількість переглядів: 169

   

  В останній день І семестру в навчальному закладі було проведено ряд заходів з нагоди наступаючого Нового 2022 року. Святкового настрою не зіпсували навіть протиепідемічні заходи - необхідність зустрічати свято не всією учнівською родиною, а окремо - погрупах та класах.

  Новорічне свято для дошкільнят - чарівне дійство на, яке з нетерпінням чекають дітлахи. Тут вони поринають у казку, загадують бажання! Напередодні Нового року в дошкільнят пройшло Новорічне свято '"Казка оживає". Дітлахи тішили Діда Мороза та Снігурочку хороводами, віршами, піснями. Музика, казкові персонажі створили святкову атмосферу. Найприємнішим сюрпризом були солодкі подарунки з торбинки Дідуся Мороза та чарівниці Снігуронька!

  Веселий новорічний квест відбувся у другокласників. Дітвора отримала листа від Діда Мороза, у якому були різні завдання. Малі школярики відгадували святкові загадки, співали веселих пісень, декламували вірші та проявляли спритність у рухливих конкурсах. З отриманих літер за виконані завдання діти склали слово ''Подарунки''. В ту ж мить у двері постукав Дід мороз, який вручив їм новорічні гостинці. Усім було весело.

  На семикласників чекали "Веселі пригоди біля ялинки", десятикласники цікаво та змістовно провели "Новорічні посиденьки за чаєм"

Щира вдячність  спонсорам за гарні подарунки!
З Новим 2022 роком!

 

 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень