A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Навіки в пам'яті  нащадків

Дата: 11.03.2024 18:24
Кількість переглядів: 27

 Минають роки, спливають століття, а Тарас Шевченко залишається в пам'яті нащадків, бо він став символом боротьби за свободу та незалежність не одного покоління українців. 
  У рамках відзначення 210-річчя від дня народження Т. Г. Шевченка в Саївському ліцеї було проведено цілий ряд цікавих і змістовних заходів. Діти переглянули презентацію "Тарас Шевченко - Великий Кобзар нашого народу" (4 кл.), взяли участь у конкурсі декламаторів "Вінок Шевченкові сплітаємо із віршів"(1-4 кл.), прослухали цікаву казочку"Маленьким про Великого Шевченка" (1 кл.). Учні 5-11 класів організували виставку-конкурс малюнків за творами Кобзаря, проявили активність у літературній вікторині. Досить жваво пройшла гра-доміНУШка "Шевченко  від А до Я" між учнями 6,7 класів та гра-квест "Відомий і невідомий Шевченко" (9,11 кл). Протягом тижня у шкільній бібліотеці працювала тематична виставка літератури "Тарасовими стежками мандруємо у світ". 
   Шевченкові слова, пророчі, актуальні, линули від щирого серця вчителів та дітей. А сьогодні, коли нашу країну вчергове  намагаються знищити, вони додають усім нам сил для протистояння.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень