A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївська гімназія
Синівської сільської ради Сумської області

19 квітня – День Проліска

Дата: 19.04.2023 18:46
Кількість переглядів: 61

19 квітня – День Проліска

 Весна... Природа оживає і починають з’являтися у природі перші квіти. «Первоцвіти» – це узагальнена назва для всіх рослин, що рано зацвітають.

 З початку квітня у Саївському ліцеї проводиться акція «Обережно, первоцвіти!» в рамках обласного екологічного форуму. Її мета – привернути увагу до знищення ранньоквітучих рослин, занесених до Червоної книги України, викликати відчуття відповідальності за стан довкілля, акцентувати увагу, що природа вимагає від людей любові та поваги, турботи і дбайливого ставлення. Учасники екологічної команди «Фенікс» провели роз'яснювальну роботу серед учнівської молоді та місцевого населення про первоцвіти та їх значення, виготовили пам’ятки та плакати «Обережно, первоцвіти!», в лісі встановили табличку з такою інформацією. Також юні екологи нагадали про початок сезону тиші в лісі.

  Особливо активно взяли участь в акції третьокласники. Сьогодні,  19 квітня, в День проліска та підсніжника, діти виготовили паперові аплікації  під назвою «Первоцвіти – посмішка весни», здійснили онлайн екскурсію «Квіти – первоцвіти», познайомилися із легендами про квіти.

  

  

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень