A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

День безпечного Інтернету в Саївському НВК

Дата: 11.02.2021 20:16
Кількість переглядів: 226

  

День безпечного Інтернету в Саївському НВК

З кожним роком усе більше українських дітей користується Інтернетом у повсякденному житті. Можливість підключитися до мережі не тільки через ПК, але й за допомогою мобільних телефонів сприяє цій тенденції. Інтернет надає дітям та молоді неймовірні можливості для здійснення відкриттів, спілкування й творчості. Проте, оскільки з самого початку Інтернет розвивався без будь-якого контролю, сьогодні він містить величезну кількість інформації, причому далеко не завжди безпечної. У зв'язку із цим виникає проблема забезпечення безпеки дітей. А хто їм може в цьому допомогти, якщо не дорослі, і, в першу чергу, вчителі та батьки.

  Одним із заходів, спрямованих на ознайомлення молодого покоління з правилами безпечної роботи у всесвітній комп’ютерній мережі є щорічне проведення Міжнародного дня безпечного Інтернету.

  Міжнародний день безпечного Інтернету (Safer Internet Day), заснований Єврокомісією у 2004 році, традиційно святкується у другий вівторок лютого.

  Мета свята – об’єднання зусиль державних, приватних та суспільних організацій у підвищенні обізнаності суспільства з питань безпечного використання інтернет-технологій.

  Не стали осторонь цієї проблеми і в нашому навчальному закладі. Проведені уроки  інформатики в 1 та 9-11 класах (учителі ВАЛЮХ О., ДРОЗДЕНКО С.).

  У рамках проведення Міжнародного дня безпечного Інтернету на дошці інформації учні могли ознайомитися з правилами безпечної роботи в комп’ютерній мережі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень