A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Тиждень Толерантності

Дата: 17.11.2022 20:35
Кількість переглядів: 187

  У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в здобувачів освіти загальнолюдських моральних цінностей в Саївському НВК з 14 по 18 листопада пройшов Тиждень толерантності. Впродовж тижня робота вчителів початкових класів, класних керівників та психолог школи була спрямована на формування в здобувачів освіти поваги до інших людей, їхніх думок. Так для учнів 2 класу була проведена година спілкування "Планета толерантності". Для учнів 3 класу було проведено класну годину "Долоньками творимо ДОБРО". Учні 5 класів прийняли участь у тренінгу "Будьмо толерантними".

  Не обійшли стороною заходи й учнів 5-10 класів. Вони прийняли участь у тренінгу "Толерантність врятує світ", створювали "Квітку толерантності".

  Тиждень толерантності пройшов активно, весело, творчо та толерантно!

 

     Міжнародний день толерантності - свято, яке відзначається

16 листопада в усьому світі. Вихованці дошкільного підрозділу приєдналися до свята. З дошкільнятами було проведено захід " Толерантність врятує світ", в ході якого почуття толерантності виховувалися на прикладі українських народних казок, де діти робили зауваження, компліменти. З дітьми було виготовлено квітку толерантності та браслети дружби, якими малеча обмінялася між собою. День був цікавим та насичений подіями.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень