A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Відкрито "Клас безпеки"

Дата: 11.05.2023 20:39
Кількість переглядів: 62

 

 Сьогодні на базі Саївського ліцею Синівської сільської ради відбулося відкриття «Класу безпеки». Спершу перед школярами виступили співробітники ДСНС та ознайомили їх з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

  Традиційний перший урок у класі безпеки провели правоохоронці та рятувальники, які розповіли школярам Саївського ліцею про заходи особистої безпеки, правила поведінки у разі оголошення сигналу «Повітряна тривога» та ризики, які існують у воєнний час. Потім до слова запросили інспектора ювенальної превенції Роменського районного відділу поліції Анастасію Гребенюк, яка розповіла про правила поведінки у школі та обов'язкове дотримання правил дорожнього руху. Також, поліцейська пояснила як потрібно поводитись у разі реальної загрози обстрілу та що робити, якщо було виявлено невідомий, підозрілий чи вибухонебезпечний предмет.

 Окрім цього, за допомогою демонстрації відео-слайдів інспекторка роз'яснила школярам про те, що таке булінг, які бувають різновиди його прояву, яка передбачена відповідальність для булерів, як потрібно діяти і до кого можна звертатись за допомогою, якщо хтось потерпає від цькування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень