A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївський ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Новини ліцею

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки для дошкільнят

  Серед актуальних завдань, які вирішує сьогодні  навчальний  заклад, чільне місце належить проблемам виховання в дошкільників основ безпеки життєдіяльності. Освітня робота з дітьми дошкільного віку повинна забезпечити необхідний рівень знань дитини для безпечного перебування в навколишньому середовищі та вироблення в них елементарних, доступних віку норм поведінки в надзвичайних ситуаціях, саме тому було організовано й проведено Тиждень безпеки, який тривав  з 12 по 16 жовтня. Кожен день мав свою назву, а саме:

14:34 16.10.2020

Олімпійський тиждень у НВК

 Увересні Національний Олімпійський комітет України оголосив проведення Олімпійського тижня, який відкрив чергову сторінку в спортивному житті  Саївського  НВК. З метою виховання любові до фізкультури та спорту, розвитку рухової активності, фізичних умінь та навичок, зміцнення здоров’я, виховувати почуття дружби, колективізму вчитель фізичного виховання ВАЛЮХ Р. проводив різноманітні змагання, естафети та вікторини на фізкультурну тематику.

11:38 08.10.2020

Змагалися юні фотоаматори

На виконання наказу відділу освіти, культури, молоді та спору Липоводолинської районної державної адміністрації від 19.08.2020 № 78-ОД «Про проведення районного етапу конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!» (заочний) 14 вересня 2020 року проведено підсумкове засідання журі районного етапу  конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!».

19:25 07.10.2020

Вдалий виступ Саївського борця

  27 вересня в місті Ромни відбувся відкритий турнір з вільної боротьби, на який з'їхались борці з Києва, Сум, Вертіївки, Ромнів і Липової Долини.      Вітаємо учня 10 класу Кузьменка Юрія із зайнятим ІІІ місцем.

06:48 07.10.2020

Зі святом вас, шановні вчителі!

Любі наші вчителі!   Вітаємо вас із вашим професійним святом! Від усієї душі бажаємо вам щастя, здоров’я, професійного успіху, оптимізму та енергії. Висловлюємо вам щиру подяку за наполегливу працю, терпіння, самовідданість і талант. Нехай засіяні вами лани заколосяться щедрим урожаєм, а зерна вашої турботи проростуть глибокою вдячністю!

18:06 02.10.2020

АДАПТИВНИЙ КАРАНТИН ПОДОВЖЕНО ДО 31 ЖОВТНЯ

АДАПТИВНИЙ КАРАНТИН ПОДОВЖЕНО ДО 31 ЖОВТНЯ    Адаптивний карантин в Україні подовжено до 31 жовтня. Таке рішення Кабінет Міністрів ухвалив у середу, 26 серпня.  Відповідну постанову Уряду було опубліковано 29 серпня в Урядовому кур'єрі.

14:20 01.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень