A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Саївська гімназія
Синівської сільської ради Сумської області

Новини закладу

Дата: від до Скинути

Вдалий виступ Саївського борця

  27 вересня в місті Ромни відбувся відкритий турнір з вільної боротьби, на який з'їхались борці з Києва, Сум, Вертіївки, Ромнів і Липової Долини.      Вітаємо учня 10 класу Кузьменка Юрія із зайнятим ІІІ місцем.

06:48 07.10.2020

Зі святом вас, шановні вчителі!

Любі наші вчителі!   Вітаємо вас із вашим професійним святом! Від усієї душі бажаємо вам щастя, здоров’я, професійного успіху, оптимізму та енергії. Висловлюємо вам щиру подяку за наполегливу працю, терпіння, самовідданість і талант. Нехай засіяні вами лани заколосяться щедрим урожаєм, а зерна вашої турботи проростуть глибокою вдячністю!

18:06 02.10.2020

АДАПТИВНИЙ КАРАНТИН ПОДОВЖЕНО ДО 31 ЖОВТНЯ

АДАПТИВНИЙ КАРАНТИН ПОДОВЖЕНО ДО 31 ЖОВТНЯ    Адаптивний карантин в Україні подовжено до 31 жовтня. Таке рішення Кабінет Міністрів ухвалив у середу, 26 серпня.  Відповідну постанову Уряду було опубліковано 29 серпня в Урядовому кур'єрі.

14:20 01.09.2020

Навчання під час карантину

ЯК ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ НАВЧАННЯ НА КАРАНТИНІ – НОВІ РЕКОМЕНДАЦІЇ МОЗ    Міністерство охорони здоров’я оголосило нові правила, за якими працюватимуть заклади освіти України в період карантину. 30 липня на сайті відомства опублікували нові рекомендації Головного санітарного лікаря. 

13:31 31.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень